Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Piotr L. Katarzyna Pliszka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz Dominika Wasylka Katarzyna Kabat ayahuazca ayahuazca od urodzenia dumny z pochodzenia Paruna baskak Łukasz Ch Modest89 Z Norwegii (7398 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
sorlandet napisał:
Cyt: "Zachowują się jak hycle, którzy wyłapują psy na ulicach. Hycle, którzy wyrywają dzieci z objęć matek i ojców"

Nie wyobrażam sobie ,gdyby Barnevernet miałby mi zabrać moje dziecko!!!!
- szczerze..? użyłabym wobec nich broni,a dlaczego..? chociażby dlatego iż ja swoje dziecko urodziłam,które jest TYLKO I WYŁĄCZNIE MOJĄ WŁASNOŚCIĄ!!!! i żadne Norweskie prawa mnie nie interesują!!!! ponieważ mam je w du*pie!!!
Zabierają rodzicom własne dzieci do rodzin zastępczych,gdzie dalsi wychowankowie mają uszkodzone psychiki,ponieważ Norweski ojciec gwałcił swoją córkę,a matka sypiała z własnym synem (znam obecne panujące tam "zwyczaje" - praktykujące!!!!) z czego wyhodowały się chore wewnętrzne geny! i Wy wielcy Norwegowie chcecie pokazać wzór wychowywania dzieci..??? !!!! kiedy wychowujcie młodzież na ćpunów i pijaczków, młodzież ,która mam częste problemy z depresją??? !!!! młodzież,które nie umie z małymi problemami sobie radzić,nie mówiąc o wielkich...,a gdzie przed nimi całe dorosłe życie..??!!! jeszcze trochę i zaczną się wieszać...
System panujący w tej tematyce jest tam obecnie totalnie chory!!!!
W obronie swojego dziecka stanęłabym tak samo z giwerą jak Rutkowski!!! kto by stracił łeb,ten by stracił... to tyle w temacie!!!!

a giwere to skad bys wziela ??? kupilabys w sklepie u kolorowych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
anetapolak napisał:
Sierściuch napisał:
Hahaha - wątek z Rutkowskim rozmontował mi konstrukcję na kawałki . Pomijam fakt pożytecznej roboty - pomocy w odzyskaniu dziecka. Ale ta cała otoczka w postaci "pompki" i klamki przy koju, hummerze z dyskoteką, delikatnym szpanie furami no i te "tajemnice" i "nie chciałbym ujawniać szczegółów akcji". Uważam, że jest zwykłym pajacem, klaunem w cyrku pod tytułem "Ratuję Świat". Całą akcję można był zrobić bez rozgłosu - tak robią profesjonaliści. A tu widzimy wyraźne "parcie na szkło". Jestem tylko ciekaw czy te blachy policyjne to takie podróbki dla dodania sobie animuszu czy faktycznie gliniarze dorabiają u niego po godzinach a on każe im paradować z nimi na wierzchu. Dno i siedem metrów mułu - wstyd.

no to teraz podpadłeś - helenka cię zje taki dzielny Rambo a ty tu sobie podśmiechujki urządzasz ....

lepsze podśmiechujki niz podśmiecipki

btw, Kristoff "Rambo" Rutkowsky to niezly przyglup, dziwie sie, ze taki koles dostal pozwolenie na bron, on ma zryta psychike...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
BiZi napisał:
btw, Kristoff "Rambo" Rutkowsky to niezly przyglup, dziwie ze ze taki koles dostal pozwolenie na bron, on ma zryta psychike...[/quote]

no i teraz całe forum się dowiedziało dlaczego helenka życie by za niego oddała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Sierściuch napisał:
Hahaha - wątek z Rutkowskim rozmontował mi konstrukcję na kawałki
(...)
Dno i siedem metrów mułu - wstyd.

W tym watku juz go za bohatera narodowego ktos uznal
Rzec by sie chcialo, jaki narod, tacy jego bohaterowie , ale to by bylo mocno przesadzone generalizowanie. Na szczescie sa jeszcze normalni w tym narodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
anetapolak napisał:
BiZi napisał:
btw, Kristoff "Rambo" Rutkowsky to niezly przyglup, dziwie ze ze taki koles dostal pozwolenie na bron, on ma zryta psychike...

no i teraz całe forum się dowiedziało dlaczego helenka życie by za niego oddała [/quote]

Swoj do swojego lgnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
W tym watku juz go za bohatera narodowego ktos uznal
Rzec by sie chcialo, jaki narod, tacy jego bohaterowie , ale to by bylo mocno przesadzone generalizowanie. Na szczescie sa jeszcze normalni w tym narodzie [/quote]

i ty także wątpisz w Rambo wybawiciela ? no nie.... świat się kończy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
anetapolak napisał:
BiZi napisał:
btw, Kristoff "Rambo" Rutkowsky to niezly przyglup, dziwie ze ze taki koles dostal pozwolenie na bron, on ma zryta psychike...

no i teraz całe forum się dowiedziało dlaczego helenka życie by za niego oddała

Swoj do swojego lgnie [/quote]

ale to nie jest smieszne, mam do czynienia z bronia, bardzo czesto i gdybym spotkal tego kolesia na strzelnicy to ..... obawialbym sie, ze cos mu moze odwalic, napewno nie odwrocil bym sie do niego plecami......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
BiZi napisał:
Swoj do swojego lgnie [/quote]

ale to nie jest smieszne, mam do czynienia z bronia, bardzo czesto i gdybym spotkal tego kolesia na strzelnicy to ..... obawialbym sie, ze cos mu moze odwalic, napewno nie odwrocil bym sie do niego plecami......[/quote]

a jeszcze gdyby była z nim helenka - niewinna lelija - to strach się bać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jak on taki k.... polski wybawiciel, to niech sie zajmie pozyteczna praca i zacznie wybawiac polskie dzieci z rak ich oprawcow. W Polsce kazdego dnia moglby wybawic rzesze bitych, ponizanych i dreczonych dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Jak on taki k.... polski wybawiciel, to niech sie zajmie pozyteczna praca i zacznie wybawiac polskie dzieci z rak ich oprawcow. W Polsce kazdego dnia moglby wybawic rzesze bitych, ponizanych i dreczonych dzieci.

no ba... ale czy zyskałby taką sławę gdyby nie fałszywie oczerniona helenka - wzór matki polki? bez skazy najmniejszej, kryształowa prawie dziewica???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok